Documente.md
Cautăm inovatori și lideri!
La Documente.md, căutăm să ne extindem echipa cu inovatori și lideri care împărtășesc viziunea noastră de excelență și progres. Ne dorim colegi care să aducă idei noi, să fie motivați de succes și să aspire la realizări remarcabile în domeniul lor.
Cine suntem
Peste 50 de angajați și continuăm să angajăm
Documente.md este mai mult decât o companie, este o echipă de oameni inovatori, deschiși spre învățare, spre performanță și succes. Suntem mândri că zi de zi, contribuim la schimbarea destinelor, iar asta e ceea ce ne motivează. “Motorașul” companiei este viziunea comună pe care o avem și dorința de a crește împreună. Concentrarea pe obiective și rezultate este ceea ce ne definește.
Ești pregătit pentru următoarea provocare? Completează formularul și aplică
Cultura Organizațională
 1. Recunoașterea Excelenței: La Documente.md, excelența este recompensată lunar prin premii care celebrează și întăresc spiritul de echipă, cum ar fi certificate SPA și bilete la concerte.
 2. Construirea Echipei prin Încredere: Aproximativ 30% din echipa noastră s-a alăturat prin recomandările colegilor, reflectând un mediu de lucru bazat pe încredere și respect mutual.
 3. Sărbătorirea Milestonurilor: Fiecare zi de naștere și aniversare în companie este tratată ca o ocazie specială, subliniind importanța fiecărui membru al echipei.
 4. Loialitate și Dedicație: Avem angajați care ne sunt alături de peste 10 ani, demonstrând forța și stabilitatea comunității noastre.
Ești pregătit pentru următoarea provocare? Completează formularul și aplică
Regulamente și mediu de lucru
 1. Sistem de Învățare Avansat: Am implementat un sistem de învățare eficient, care sprijină integrarea rapidă și eficace a noilor angajați, reflectând angajamentul nostru pentru dezvoltarea continuă a talentelor.
 2. Regulamente pentru un Mediu Armonios: Regulamentele interne ale companiei susțin ordinea și interacțiunea pozitivă, creând un mediu de lucru benefic și organizat pentru toți.
 3. Dezvoltare și Perfecționare: Investim constant în dezvoltarea profesională a echipei noastre, oferind acces la cursuri de formare și resurse educaționale, pentru a încuraja creșterea și evoluția profesională.
 4. Conducere Orientată către Angajat: La Documente.md, liderii departamentelor își dedică timpul nu doar atingerii obiectivelor, dar și asigurării unui mediu de lucru confortabil pentru fiecare membru al echipei.
Ești pregătit pentru următoarea provocare? Completează formularul și aplică
Eficiență prin Inovație
 1. Optimizarea Relațiilor cu Clienții: Implementarea și perfecționarea sistemului AMOCRM ne permite să gestionăm relațiile cu clienții într-un mod eficient, îmbunătățind continuu interacțiunea și satisfacția acestora.
 2. Planificare Strategică: Organizăm sesiuni strategice anuale, care ne ajută să ne aliniem la obiectivele companiei și să le atingem prin eforturi coordonate și bine direcționate.
Calitate Incontestabilă
Descoperă de ce Documente.md se distinge ca lider incontestabil în industrie
 • Loialitatea Clienților
  O mare parte dintre clienții noștri, 80%, revin pentru serviciile noastre sau vin prin recomandări, un semn al încrederii și satisfacției lor.
 • Creștere Impresionantă
  Compania a înregistrat o creștere triplă în ultimii trei ani, reflectând succesul și expansiunea noastră continuă.
 • Angajament pentru Calitate
  Avem un departament dedicat controlului calității, asigurându-ne că 98% din produsele noastre finale îndeplinesc standardele înalte de calitate.
 • Flota noastră de mașini
  Autoparcul companiei este dotat cu 3 mașini care corespund standardelor noastre de calitate. Fiecare dintre ele, are logo-ul companiei
Inimă mare și implicare: Documente.md în acțiuni de caritate
La Documente.md, angajamentul nostru depășește limitele afacerii, extinzându-se către contribuții semnificative în comunitate prin acțiuni de caritate. Anual, echipa noastră dedică timp și resurse pentru a împărtăși nu doar servicii de calitate, ci și emoții, amintiri prețioase, reflectând valorile noastre profunde de empatie și solidaritate. Este modul nostru de a dărui înapoi și de a construi un viitor mai bun pentru toți.
Funcții vacante la Documente.md
Explorează fiecare domeniu și vezi unde te poți potrivi în familia Documente.md.
Completează formularul
și devino parte a echipei documente.md
Made on
Tilda